Skjutdörrar och hjärtan

hjärtan i fårull
skjutdörrar
Nu är skjutdörrarna från Skånska byggvaror på plats! Som ni ser är tapeter och smygar på plats också. Golvlister och dörrfoder är dagens projekt. Jag hann även pyssla lite igår, så jag sydde ett fodral till dynan vi ska ha på bänken i hallen samt två hjärtan av fuskfårpäls. Tyckte hjärtanen blev riktigt fina! :)

Ny tavla

tavla love
Jag har länge funderat på att göra en tavla med en "ordsten". Igår kväll blev det lite tid över och då fick jag äntligen tummen ur! Resultatet tycker jag blev väldigt bra. :) Ska inhandla lite fler stenar och ramar så det kan bli några fler tavlor.

Vi har dessutom kommit en bra bit i hallen nu och jag hoppas att den är helt klar till nästa helg, då vi ska ha dop för lillkillen. Bilder publiceras i veckan. :)

Vem säger...

att man hinner med en massa saker när man är hemma och är föräldraledig? Inte är det jag i alla fall... inte än, men det kanske kommer. Jag tycker dagarna flyger iväg och det är klart att vissa dagar blir det mer gjort än andra. Lillkillen kommer först i alla lägen. :) Vad gör vi då under veckorna? Det blir väldigt mycket promenader och lite mindre fika. Vi är några stycken som har barn i samma ålder så vi träffas då och då. Nästa vecka tänkte vi gå på babybad. Babysim blir det efter jul, likaså en föräldragrupp på BVC (hoppas jag). Utvecklingen går otroligt fort just nu och jag tänker njuta av varje minut!

Jag har också lovat mig själv att jag måste blogga mer! Tänk om dagarna vore en timma längre...